OMÜ İlahiyat Fakültesi
Kütüphane Takip Sistemi
Üye Girişi
|
Yeni Üye Kaydı
Buradasınız »
Anasayfa
» İçerik Detay » Türk mutfak kültürü ve din
Menü
Anasayfa
Detaylı Arama
Kategoriler
Kategoriler (Yere Göre)
Üyelik İşlemleri
Bu içerikle ilgileniyorum
|
Bu kitap için sıraya gir
Ekleyen
hatice akman
(
Tüm İçerikleri
)
Içerik #
42404
Dışarı Çıkarılabilir:
Yayın şu an alınabilir.
Eklenme Tarihi
13.06.2022
Yayın Türü
Kitap
Türü
Telif
Demirbaş No:
33983
Tasnif No:
641.567
-
K88t
Raftaki Yeri:
Ev Ekonomisi
Başlık
Türk mutfak kültürü ve din
Başlığın İngilizcesi:
Yazar:
Olgun Közleme
Çeviren:
Derleyen:
Mütercim:
Tahkik Eden:
Yayına Hazırlayan:
Editör Hasan Lütfi Ramazanoğlu
Yayınevi:
Rağbet Yayınları
Yayın Yeri:
İstanbul
Yayın Yılı:
2012
Konu
Dinler, mutfak kültürleri ; Türk mutfağı tarihi
Baskı
:
Cilt
Sayfa:
327
Yer:
Dili:
Türkçe
ISBN
:
978-605-5378-35-6
Notlar:
Karton kapak; kaynakça (303-327) var.
Tarih:
Özet:
Abstract:
Anahtar Kelimeler:
Keywords:
İletişim
|
Kullanım Şartları
|
Gizlilik İlkeleri
© 2010. Her hakkı saklıdır.